Lamb Of God: Sookie is bólogatna

Nyáron kezdi ötödik évadát Alan Ball méltán népszerű vámpírsorozata, a True Blood, az HBO azonban semmit sem bíz a véletlenre, így már el is készült az első sejtelmes kedvcsináló a sorozathoz, amelyben a Lamb Of God új nagylemezének zárótétele, a King Me csendül fel, amiben egy nagyzenekar és az operaénekes Amanda Munton is hathatós szerephez jut. Randy Blythe természetesen most sem hazudtolta meg önmagát: a Twitteren egy rajongó megkérdezte, hogy szereti-e a sorozatot, mire az illető a következő választ kapta:

„LESZAROM, hogy te vagy BÁRKI MÁS mit mond a True Bloodról – én KIBASZOTTUL SZERETEM, A ZENÉM HALLHATÓ A PROMÓBAN és én ÜNNEPLEM a pőre KIRÁLYSÁGÁT annak a ténynek, hogy én is ünnepelhetem és része lehetek ennek AZ EGÉSZ BUZIS VÁMPÍRURALOMNAK! NAGYON VÁROM! És most el is megyek a Krogerbe, hogy vegyek egy kis kaját, miközben BÖMBÖLTETEM a King Me-t és gótokat keresek pacsizni! TRUE BLOOD FTW!”

A zenekar új lemeze, a Resolution egyébként igen jó statisztikákkal nyitott: Ausztráliában a megjelenés hetében a harmadik legnépszerűbb lemez volt, míg Amerikában közel 55000 lemez talált gazdára az elmúlt hét során. A True Blood promóját az alábbiakban tekintheted meg:

httpvh://www.youtube.com/watch?v=EzcX-vCOFis

A teljes dalt pedig itt hallgathatod meg:

httpvh://www.youtube.com/watch?v=oPN9di74Cf8