Különleges Black Light Burns anyag augusztusban

A Limp Bizkit ex-gitáros Wes Borland bandája, a Black Light Burns egy feldolgozásalbum-, plusz DVD kombóval rukkol elő augusztus 5.-én; mely a Cover Your Heart and The Anvil Pants Odyssey címre hallgat. Az anyagról a „So Alive” című Love And Rockets dal, valamint a Sisters Of Mercy „Lucretia My Reflection”-je meg is hallgatható a csapat myspace oldalán.

Az anyag a következő átiratokat tartalmazza majd:
01. Forkboy (Lard)
02. So Alive (Love And Rockets)
03. Hungry Like The Wolf (Duran Duran)
04. Lucretia My Reflection (Sisters Of Mercy)
05. Rid Of Me (PJ Harvey)
06. The Art Of Self Defense (Jesus Lizard)
07. On The Bound (Fiona Apple)
08. I Am The Sun (Swans)
09. Blood Red Head On Fire (BigDumbFace)
10. Search And Destroy (Iggy And The Stooges)
11. Drowning Together Dying Alone (unreleased „Cruel Melody” instrumental)
12. Giving In Again (unreleased „Cruel Melody” instrumental)
13. Failing (unreleased „Cruel Melody” instrumental)
14. Mesopotamia (Assyrian Mix)
15. Lie (Seth Vogt Club Mix)

A zenekar agya, Wes így kommentálta a kiadványt: „2007 végén rögzítettünk néhány feldolgozást, s ahogy visszahallgattuk a számokat kiderült, hogy nagyon jól sikerültek. Akkor meg miért álltunk volna meg itt? Felvettünk még egy-két átiratot, hozzácsaptuk a ’Cruel Melody’ pár kiadatlan B-oldalas dalát, néhány remixet, és ki is adtuk a CD-t. De nem csak egy szimpla lemezt kapnak a rajongóink, hisz emellé jár egy DVD is a klipjeinkkel, egy hatvan perces dokumentumfilmmel, koncertfelvételekkel, valamint a Lie című számunk klipjének elkészültébe is bepillantást nyerhettek egy „making of” videónak hála, plusz töménytelen mennyiségű fotót mellékeltünk mindehhez. Úgy tűnik, jó ötlet volt.”

Borland egy interjúban kitért a Korn gitáros James „Munky” Shaffer Fear And The Nervous System névre hallgató bandájában betöltött valódi szerepére is:
Nem vagyok Munky új bandájának tagja. Játszom két dalukban, én készítettem a lemez borítóját, és tudom, hogy a sajtóban úgy jelent meg a hír, hogy én is a zenekar tagja vagyok, de ez nem így van. Számomra egyetlen banda létezik csak, és ez a Black Light Burns.

A Black Light Burns előző anyagáról itt írtunk.