Közös mobilos játékot adott ki az Electric Callboy és a Babymetal

Két évvel a megjelenése után a nagy sikerű Tekkno lemez még mindig képes elismerést hozni az Electric Callboy számára. Most éppen Finnországban lett arany belőle (ez tízezer eladott fizikai példányt jelent), míg a streaming szolgáltatókon félmilliárd(!) lejátszást zsebelt be az anyag világszerte.

Talán pont ennek örömére – vagy ezen felbuzdulva – a német electrocore-osok kiadtak egy kis flash játékszerűséget (ami játszható asztali gép böngészőjében is, de alapvetően mobilra optimalizálták) a japán Babymetallal közös Ratatata c. daluk előtt tisztelegve – ami egyébként nincs fent az ominózus lemezen. A játék olyan, mint egy nagyon egyszerű Guitar Hero, az Electric Callboy tagjait kell megvédeni a jó időben jó helyre tapizással a Babymetaltól záporozó szürke kockák(?) elől. Nem egy Elden Ring, de talán nyújt egy kis szórakozást is, miközben bömböl a dal a háttérben.

A fiúkat jövő nyárig nem nagyon lehet elcsípni az öreg kontinensen, akkor viszont a szomszédban a Nova Rockon, vagy az angliai Slam Dunk fesztiválon is lehet nyomni rájuk a bugit.