Közös lemez kiadására készül a Full of Hell és a Primitive Man

Lassan ki lehet jelenteni, hogy ami a hip hop-világnak Snoop Dogg, az a metalnak és az elvontabb stílusoknak határozottan a Full of Hell – ha kollaborációk számát és formáját tekintjük. Napjaink egyik legfelkapottabb grindcore-bandája ismételten közösködésre adta a fejét, ezúttal nem mással, mint jelenlegi (egyik) turnétársával, a Primitive Mannel.

Aki kicsit is jártas a fent említett zenekarok soundjával, annak már felugorhatott a szemöldöke a tarkója közepére, lévén míg előbbi banda a szélsebes aprításban találja leginkább otthon magát, addig utóbbi komótosan, mázsás súlyokkal szeret a földbe tiporni. Ezzel szemben a két zajgyáros brigád első közös szerzeménye, a Rubble Home simán hozza a zenekarokra jellemző, embert próbáló disztrojt, tökéletesen kiegészítve egymást.

Jó hír, hogy ebből a combos kombóból egy teljes kiadvány érkezik, az már kevésbé, hogy „csak” öt dal – bár az első tétel alapján talán még az is sok lesz. A Suffocating Hallucination március 3-án fog élve eltemetni, addig is itt az első ízelítő, ami az elkövetkezendő időkben nem egy álmatlan éjszakát fog okozni: