Közös dalban énekel a Subscribe és Király Linda

Harmadik évadának végéhez ért Hajós András Dalfutár című, a YouTube-on futó műsora, aminek a lényege, hogy olyan kollaborációkat hoz össze hazai zenészek között, amik maguktól valószínűleg sosem jönnének létre. Minden új dalon egy zeneszerző, egy szövegíró, egy producer és egy énekes dolgozik együtt úgy, hogy először nem is tudnak egymásról, aztán végül együtt csiszolják készre az elkezdett számot.

A műsor egészen eddig nem nagyon nyúlt a keményebb zenékhez, most viszont a Subscribe tagjai is szerepet kaptak az utolsó két epizódban. Horváth Attila és Csongor Bálint producerként dolgoztak a Harapj a napba című dalon, aminek a zenéjét Henri Gonzo (Fran Palermo), a szövegét Szendrői Csaba (Elefánt) írta, majd Király Linda énekelte el, Bálinttal együtt. A srácok a hangszerelést is igencsak metálosra vették, konkrétan még Lindát is rábírták némi ordítozásra a teljes sokkhatásért. Henrinek ez mondjuk nem annyira tetszett, nekünk viszont nagyon is, talán még jobban is, mint a két hete megjelent legújabb Subi-dal, a Lotus for Oblivion.

A dalt, amiből akár a 2020-as Sziget fesztivál himnusza is lehet, a második epizód végén lehet meghallgatni, 42:38-hoz tekerve.