Koncertemlékeztetők a BPRNR-tól

Infók a BPRNR-től:

Kedden, aug. 28-án Superbutt koncert a Zöld Pardonban.

„A fellépés során a zenekar levetíti vadonatúj, aznapra elkészülő Szájon át című videoklipjét, ami a nemrég megjelent azonos című EP-hez kapcsolódik. Ahogy a ZP-ben megszokhattuk, hosszú műsor várható, a programban élőben korábban soha nem játszott számok is szerepelnek. A koncert után este 10-től a Szeparéban (ami a Zöld Pardon VIP részlege) nyárzáró és klubszezon-indító BPRNR mulatság veszi kezdetét. Ez nagyjából annyit takar, hogy a Hal és Karel páros CD-ket pakolgat, egy csomó zenész és nem zenész pedig iszik, és jó esetben táncol is… A BPRNR az ismerősökön és a szakmán kívül szeretettel vár külsősöket is. 100 darab, egy üdvözlőitalt is tartalmazó meghívó vár gazdára. Aki szeretne ilyet, az írjon az info@bprnr.com címre névvel és azzal, hogy hány darabot kér. Az így lefoglalt kártyákat közvetlenül a koncert után a CD/pólóárus pultnál lehet majd átvenni. ”

„A hét végén utolsó ingyenes Mortal Szombat a Kultiban. A nyári sorozatot a Cadaveres zárja, a Nadir és az Angelus társaságában. Ugyanaznap az A38-on a Fish! a hosszú nevű francia The Big Royal Kunamaka Orchestra előzenekaraként lép fel.

A Mortal Szombat végeztével idén is indul a Tues-Die, a keddi sorozat, a már nem létező Süsi helyett a Kultiplexben. Szeptember 11-én az Insane nyit egy segélykoncerttel balesetet szenvedett spanyol zensészbarátaik számára. Ennek részleteiről később… Egy héttel később Bane (USA), a további program pedig hamarosan felkerül a BPRNR oldalra.

Külföldiek tekintetében az említett Bane mellett sűrű lesz az évad eleje. Szeptember 6-án a székesfehérvári FEZEN fesztiválon a nemrégiben új lemezzel jelentkezett Clawfinger (S), 8-án ugyanott Ignite (USA). Szintén 6-án a Kultiban a hallgathatatlan zenék kedvelőinek abszolút kötelező The Locust (USA), majd 12-én a Petőfi Csarnokban a rég várt NOFX (USA). Az őszi-téli szezonban később lesz még Apocalyptica, Beatsteaks, Kataklysm, Behemoth, Black Dahlia Murder és egy csomó mindenki más, de ezekről is megy majd hírlevél a maga idejében.

Friss lemezekről annyit, hogy valószínűleg már sokan tudják, hogy kijött a Superbutt Szájon át című négyszámos magyar nyelvű kirándulása (speciel ebben a hírlevélben is volt róla szó, az első bekezdésben). Viszonylag újnak számít még a nyár eleji elsőosztályú metalcore Embers album, és boltokban van a Mangod Inc. bemutatkozó CD-je is, ami ugyan nem BPRNR, viszont jó. Nemsokára elkészül és megjelenik továbbá a Chief Rebel Angel első igazi nagylemeze, ami az előzetes belehallgatások alapján az év egyik legnagyobb durranásának ígérkezik. Legyen úgy!”