Kiszállt az Emmure dobosa, Josh Miller

Öt év után otthagyja az Emmure-t Josh Miller dobos (a képen balról a harmadik tag). 2016-tól erősítette a csapatot, egyike volt azon zenészeknek, akik a nagy 2015-ös „kivándorlás” után egyedül maradt énekes, Frankie Palmeri kisegítésére érkeztek. Josh a Look at Yourself és a tavalyi Hindsight lemezeken játszott, emellett nemrég jött ki a Chelsea Grin énekesével, Tom Barberrel közös projektje, a Darko debütlemeze. Muatjuk is a közleményét:

Nehéz szívvel jelentem, hogy elhagyom az Emmure csapatát. Majdnem öt évet töltöttünk együtt ezekkel az arcokkal. Életem egyik legjobb időszaka volt. Körbejártam a világot, megannyi új barátra tettem szert és olyan emlékekkel gazdagodtam, amiket máshol nem találsz.

Nagy hálával tartozok barátomnak, Frankie-nek, aki meginvitált minket erre a csodás utazásra és mindig ott volt, ha szükség volt rá. Hálás vagyok Joshnak (Josh Travis gitáros – a szerk.), hogy mindig a nagy tesóm volt, és napi szinten a végletekig inspirált. Josh több szempontból is megváltoztatta az életemet, mint zenész, és folyamatosan arra ösztönzött, hogy legyek jobb és teljesítsek mindent jobban, és ehhez egész életemben tartani fogom magam. Teljesen komolyan mondom, hogy ő a legtehetségesebb ember, akivel valaha is találkoztam életem során. Nincs még egy olyan, mint ő.

Köszönet minden rajongónak aki szívvel, lélekkel fogadott és a megannyi szeretetért és támogatásért. Nélkületek ez lehetetlen lett volna. Ez még nem a dobos karrierem vagy a találkozásaink vége, csak egy új fejezet. Hamarosan találkozunk.

Az Emmure egyelőre nem jelentette be, hogy ki lesz Miller utódja.