Kiszállt a Spite gitárosa két héttel azután, hogy a dobos is lelécelt

Két héttel azután, hogy Josh Miller dobos otthagyta a Spite-ot, hogy a mostanság magyar zenekarok dalaiban vendégeskedő Tom Barberrel (Chelsea Grin, ex-Lorna Shore) közös Darkóra fókuszáljon, most egy újabb tag dobta be a törölközőt, történetesen a gitáros, Lucas Garrigues.

Bár Lucas egyáltalán nem hozza fel indokként Josh távozását, azért nehéz ilyenkor nem piacos nagymamának lenni, ha a miérteket pedzegetjük. Mindenesetre mindkét zenész megköszönte az elmúlt éveket a rajongóknak és a támogatóknak, és míg Miller esetében tudjuk, hová vezet a tovább, addig Garrigues nem részletezte a jövőjét, csak „új ösvényt” emleget.

A deathcore-bandában így tulajdonképpen Darius Tehrani (ének), Alex Tehrani (gitár) és Ben Bamford (basszus) maradt meg, akik még semmilyen formában nem kommentálták az eseményeket, és pláne nem tudni, hogy kik ugranak be a kieső tagok helyére. Mondjuk október 12-ig még összekaphatják valahogy magukat, akkor lépnek ugyanis fel a Barba Negrában a Thy Art Is Murder, a Whitechapel és a Fit for an Autopsy vendégeiként.