Kill With Hate: hírcsomag

Aki olvasta az Origin koncert beszámolóját, az megtudhatta, hogy az egyik legmasszívabb hazai death metal formáció, a budapesti Kill With Hate hamarosan stúdióba vonul. Ennek kapcsán pedig egy egész kis szeretetcsomagot kaptunk a zenekartól, amihez a következő levelet csatolták:

Az utóbbi fél évben csend honolt a Kill With Hate zenekar háza táján, de nem voltunk tétlenek: befejeztük az első, egyelőre még cím nélküli nagylemezünk dalszerzési munkálatait, aminek már új felállással indultunk neki, basszusgitáros fronton történt változás, Meilinger Tamás helyére Ptah került. A stúdiózást február végére ütemeztük, amikor is leköltözünk pár napra Gyulára, a No Silence Sound stúdióba. A lemez megjelenése tavasszal várható, és a stúdióban töltött idő teljes egészében dokumentálva lesz, amiket update-ek formájában facebook oldalunkon fogunk megosztani. A lemez borítója Havancsák Gyula (Hour of Penance, Iron Maiden, Annihilator) nevéhez fog fűzödni.

A levél mellé pedig egy promóvideóhoz is kaptunk linket, ami alatt már új ‘Kill szám szól, és először nálunk láthatjátok:

Illetve annyira exkluzív a hírünk, hogy két szám (Beast Within, Submersion) demo verziójába már bele is hallgathattok:

BeastWithinSubmersion by Kill With Hate