Kicserélődött tagsággal mutat új számot az Ill Niño

Az Ill Niño jó ideje gyanúsan csendben volt, nagyjából azóta nem is hallottunk róluk semmit, hogy két éve Budapesten is végigjátszották az első nagylemezüket. Most viszont a latino nu metal-banda visszatért, és egy csomó meglepetést tartogat a rajongóknak.

Például jóformán teljesen új felállásban mennek tovább, az alapító Dave Chavarri doboson és Lazaro Piña basszeren kívül senki nem maradt meg az előző tagságból. Ezt azt jelenti, hogy távozott Cristian Machado énekes, ami kapásból kb. annyira felfoghatatlan, mintha az Architects holnaptól Sam Carter nélkül menne tovább. Az új frontember Marcos Leal lett a Shattered Sunból, van két új gitáros is, és hogy kicsit hitelesebb legyen az összkép, hat év után visszatért a bandába a legtöbb lemezükön játszó perkás, Daniel Couto.

Az új felállás bejelentése mellé rögtön kijött egy új szám is, a címe Sangre, és kb. egy az egyben visszahozza az első pár lemez slágeres, félig angol/félig spanyol nyelvű bugrismetálját. Ha azóta is visszasírod a kétezres évek elejét, valószínűleg be fog találni.