"Kib*szott gyáván raktak ki a Slipknotból" – Joey Jordison

joeyjordisonpromo

Tovább folytatódik a lassan szappanoperába illő Joey Jordison nyilatkozatsor, most egy újabb interjúban tovább boncolgatta a 2013-as történeteket, amikor is kikerült a Slipknotból. 

Mint már tudjátok, gerincvelő-gyulladásos rendellenességgel küszködött, amely miatt nem tudott dobolni, olyannyira, hogy az utolsó koncertjein már úgy kellett felcipelni a színpadra. Azóta nagyjából már felépült a betegségből, de a Slipknot tagjai akkoriban azt hitték, hogy drogfüggősségben szenved, és emiatt képtelen normális teljesítményre a dobok mögött. Majd a konklúziót levonva a banda úgy döntött, hogy emailen keresztül kirúgja Joey-t a bandából.

„Hogy találkozott-e a zenekar? Nem. Bármi üzenet menedzsment részéről? Semmi. Mindaz, amit kaptam, az egy hülye, kibaszott email volt, hogy ki vagyok rúgva a zenekarból, amelyet egész életemben építettem. Pontosan ez történt, és nagyon fájdalmas volt. Nem ezt a szart érdemeltem azután, amit tettem és mindenen, amin keresztülmentem.” – fakadt ki Joey a Hammernek.

„Össze voltak zavarodva az egészségügyi állapotomról, még én sem tudtam először, hogy mégis mi bajom van. Azt hitték, hogy túl voltam lőve drogokkal, amiről szó sem volt. Nagyon sok mindenen keresztülmentem ezekkel a srácokkal, és nagyon szeretem őket. Ami fájt, az az, ahogy ez az egész történt, ami nem volt igazságos. Ez minden, amit mondani akarok. Kibaszott gyáván raktak ki. Az egész el volt baszva.” – folytatta Joey teljesen szummázva a történteket.

Őszintén szólva, ha ez tényleg így történt, akkor egy dolgot kell leszögeznünk: igazat kell adunk Joey-nak, ennek nem ez a módja, még úgy sem, hogy a Slipknot egy óriási zenekar, és ezen a szinten már néha a menedzserek útján kommunikálnak csak egymással az emberek. Kíváncsian várjuk, hogy mit szólnak majd Corey-ék erre a nyilatkozatra, illetve arra, hogy Joey szívesen visszatérne – ennek ellenére is – a bandába.