Két új dalt és egy live sessiont is hozott az ünnepekre a Choke City

Az idei év egyik legkimagaslóbb hazai szupergruppja kétségkívül a Choke City. Zabáltuk a bemutatkozó anyagukat, velük lebegtünk az első fellépésükön a Fekete Zajon, most pedig új fejezethez érkezett a honi underground kiválóságait felvonultató kollektíva.

Haladjunk szépen időrendi sorrendben, mert a fiúk elég sok mindent begyömöszöltek nekünk a fa alá. December közepén jelent meg egy kétszámos kislemez a Stay és a Lovelock dalokkal, előbbihez dalszöveges videó is készült. Az anyag stúdiómunkálatait a bemutatkozó EP-hez hasonlóan teljes mértékben a csapat maga végezte, a borítóra került fotót Roberto De Mitri készítette.

Szenteste napján pedig felkerült a YouTube-ra egy húszperces élő felvétel a szekszárdi Művészetek Házából a két fent említett új dallal, illetve két korábbival (Danger, Breath Catcher a debüt EP-ről). Ezt még novemberben forgatta le a zenekar Barta Imre és Czirók Dávid közreműködésével.

Ha pedig ez sem lenne elég, akkor a csapatot élőben is el lehet kapni december 30-án a Dürer Kertben, a Téli Fekete Zaj második napján.