Két új dallal vezeti fel tizedik nagylemezét a 30 éves Hot Water Music

Kisebb megszakításokkal ugyan, de most már harmadik évtizede készteti sírásra az apakorú (és apatestű?) punkokat a Hot Water Music. Chuck Raganék pedig ki is használják a szép kerek évfordulót: nyomnak egy nagyszabású turnét az ‘Államokban, de ami minket ennél jobban is érint, az az, hogy megjelenik a tizedik nagylemezük Vows címmel, mégpedig május 10-én az Equal Visionnél.

Az album tömve lesz olyan bandák tagjaival, mint a Turnstile, az Alexisonfire vagy a Thrice, a producere Brian McTernan (Bane, Circa Survive, Darkest Hour) volt, és most kapásból két dal is meghallgatható róla, az egyik a klipes Menace, a másik pedig a Burn Forever. A zenekar így emlékezik meg a lemezről és annak elkészültéről:

Az album készítése során visszatérő téma volt a növekedés: egy dalt megírni, egy lemezt felvenni, vagy csak egy banda tagjának lenni olyan, mint elültetni egy magot és elősegíteni annak kivirágzását. Úgy gondoljuk, hogy ennek sok köze van ahhoz, hogy 30 év után visszatekintve felismertük, hogy valami olyat hoztunk létre, amihez mindannyian ragaszkodunk.

A teljes számlista:

 1. Menace
 2. Searching for Light
 3. Burn Forever
 4. After the Impossible (feat. Dallas Green – Alexisonfire/City and Colour)
 5. Remnants (feat. Daniel Fang & Brendan Yates – Turnstile)
 6. Chewing On Broken Glass
 7. Fences (feat. Thrice)
 8. Side of the Road
 9. Wildfire (feat. Popeye Vogelsgang – Farside/Calling Hours)
 10. Bury Us All
 11. Touch the Sun
 12. Much Love (feat. The Interrupters)