Két új dalban mutatkozik be az Ignite új énekese

2019-ben váratlanul érte az Ignite rajongóit, hogy kaliforniai dallamos hardcore-alakulat akkori énekese, a magyar származású Téglás Zoltán 25 év után kiszállt az együttesből. A zenekar azóta mélyen hallgatott az új énekes kilétéről, egészen mostanáig, amikor is egy új kislemezzel törték meg a csendet, meg a címadó tételhez készített klippel, amiben már feltűnik az új torok, Eli Santana személyében. Ő korábban a Holy Grail és a Huntress zenekarokban gitározott és háttérvokálozott.

Az Anti-Complicity Anthem című kislemezen két dal kapott helyet, az egyik a videóval is megtámogatott címadó, ami a csapat közelgő nagylemezén is helyet fog kapni, ennek munkálatai jelenleg is folynak. A másik szám az 1994-es Turn új köntösbe bújtatott verziója. Az eredeti dal a csapat debütáló lemezén, a Scarred for Life-on kapott helyet, az egyetlen olyan albumukon, amin nem Téglás Zoli énekelt. Az átdolgozás pedig csak ezen a digitális kiadványon lesz meghallgatható.

A zenekar hazai rajongói kissé csalódottak lehetnek, mert így nagy valószínűséggel a csapat magyar vonatkozása és az ezzel kapcsolatos dalok/kiadványok száma is a nullához fog konvergálni. Viszont aki Zoli munkásságára szomjazik, az még így is ráfülelhet a jóval alternatívabb stílusú, Ocean Hills nevű projektjére.