Két koncertbejelentés estére: Madball / Hollywood Undead!

Kicsit talán méltatlan is, hogy egymás mellett említjük meg a Madball és a Hollywood Undead nevét, nem gondoltuk mi sem, hogy ez valaha megtörténhet. DE mivel az elmúlt órákban szinte egyszerre került bejelentésre két koncert, így adjuk most tudtotokra, megfelelően elkerítve egymástól!

MADBALL

A New York Hardcore talán legismertebb képviselői nem most járnak majd először hazánkban, viszont Esztergom városában igen! A Sportalsón megrendezendő egynapos fesztivál headlinereként, hamarosan megjelenő új albumukat promózva jönnek hozzánk idén, ahol rajtuk kívül kizárólag hazai csapatok játszanak majd. Az első 100 db jegy 2990 forintos áron kerül majd forgalomba, ami egy Madball kvalitású névért valódi aprópénz, szóval ha július 9-én hardcore koncertekre vágynál, akkor Esztergom legyen az úticélod. (esemény)

HOLLYWOOD UNDEAD

Nem mehetünk el szó nélkül a Hollywood Undead hazánkba látogatása mellett sem. A többféle műfajt megosztóan mixelő maszkos csapat az Akvárium Klub nagytermében szórakoztatja majd a fiatalságot november 19-én. A fiúknak egyébként tavaly jelent meg legutóbbi nagylemezük, valószínűleg arról csendül majd fel a legtöbb szerzemény. Jegyárakról, esetleges vendégekről még nem került közlésre információ. (esemény)