Katasztrofális tehetségkutató zajlik a Lamb of God új klipjében

Bemutatta második ízelítőjét a Lamb of God az október 7-én érkező kilencedik nagylemezéről, az Omensről. A Nevermore után most a címadó dal került terítékre és elődjéhez hasonlóan ez is meg lett támogatva egy videóval. A trekk amúgy nem csak hangzásilag hozza a 2006-os Sacrament lemez húzótételének, a beszédes nevű, tahóvári Rednecknek a hangulatát, de a klip is újfent megmutatja a banda groteszk és fekete humorral átitatott oldalát. Külön érdekesség, hogy a dal kórusához olyan zenekarok tagjai szolgáltatták a hangjukat, mint Ernie C és Juan Garcia a Body Countból, Toby Morse az H2O-ból, Sara Taylor a Youth Code-ból és Wesley Eisold a Cold Cave-ből és az American Nightmareből.

A klip előtt még egyéb híreink a zenekar tájékáról: amennyire embertelen hangokat képes kipréselni magából, annyira emberi tettet hajtott végre Randy Blythe frontember az utóbbi időkben. Az énekes fenn van a Cameón (egy online platform, ahol hírességeket „bérelhetsz fel” szülinapi köszöntések, egysoros mondatok, vagy tulajdonképpen bármilyen személyes üzenet céljából), az ebből befolyt bevételeit pedig egy ecuadori erdőterület megvásárlására fordított. Ezt egy rövid, az Instagramra feltöltött videóban prezentálja, melyben elítéli a főleg dél-amerikai agresszív erdőkitermelést és úgy véli, hogy:

Nem kifutunk az időből. Már kifutottunk.

Ezzel a gesztusával az célja, hogy az erdő azon része továbbra is megmaradjon érintetlen, természetes vadonnak. Szép munka, Randy!

Ezen kívül pedig valószínűleg senki nem felejtette el, hogy a Lamb of God közel két hét múlva, augusztus 10-én a nyár legnagyobb metalbuliját hozza a Barba Negra színpadára a Kreatorrel közösen. Velük tart még a meghömbölödésben a Cattle Decapitation, a Blood Incantation és a Vended is, egyéb infók és jegyek az eseménynél.

Aztán most már tényleg jöhet az az Omens videó: