Kaliforniából hozott szövegvideót a Kies

kies_promo_2017_1

Ezen a héten jelent meg a Kies második nagylemeze, ami egyszerűen a 2017 címet kapta, és a legtöbb online zeneszolgáltatónál már végig is lehet hallgatni. A tavalyi Kaland az élet album folytatását a Kecskemét környéki csapat Szegeden, a Miracle Soundban vette fel Vári Gáborral, és ezt mesélték az új lemez elkészültéről:

Mind hangulatában, mind zeneileg kicsit változott az irány az előző lemezhez képest. Ezeket a dalokat már egy jóval összeszokottabb, igazi csapatként írtuk. Az előző album dalait már rég játszottuk koncerten, mire felvettük az anyagot, az új lemeznél viszont teljesen másképp ment, ahogy megíródtak a dalok már mentünk is a stúdióba.

A megjelenés mellé a srácok egy dalszövegvideót is kihoztak a Madár című dalhoz. Igazán mutatós darab, egyenesen a kaliforniai hegyvidékről:

A szöveges videót Harmati Eszternek és Kálócz Tamásnak köszönhetjük, akik egy Yosemite National Park-i látogatásuk alatt készítették ezeket a remek felvételeket Kaliforniában.

A 2017 budapesti lemezbemutatója október 20-án lesz a Robotban, ahol a Pine Resin melegít a srácok előtt, aztán az őszi-téli hónapokban az AWS-sel és a Fatal Errorral közös koncertek jönnek:

okt. 20. – Budapest, Robot (+ Pine Resin)
okt. 27. – Miskolc, Corner (+ AWS, Fatal Error)
nov. 3. – Kecskemét, TEKA (+ AWS, Fatal Error)
nov. 14. – Szeged, JATE (+ AWS, Fatal Error)
dec. 2. – Dunaújváros, Kaptár Music Club (+ Fatal Error)
dec. 22. – Veszprém, Szigony (+ AWS, Fatal Error)
dec. 27. – Cegléd, Jazz Café (+ Fatal Error)
jan. 12. – Pécs, Pécsi Est Café (+ AWS, Fatal Error)