Júniusban új Madball lemez veri szét az arcod!

madballMindenképp meg kell, hogy osszuk a kortalan hardcore zenék jó barátaival, hogy lesz nyáron új Madball lemez is. Az Agnostic Front oldalhajtásként indult, majd a kilencvenes évek egyik legfontosabb New York-i zenekarává váló csapatnak ez már a nyolcadik sorlemeze lesz, a cím pedig Hardcore Lives, ami nem puszta hatásvadászat, hiszen Freddy Cricien már a banda első kiadványát ezt üvöltözte, innen származik az ötlet, hogy ezt a címet adják a június 27-én megjelenő korongnak (arról persze lehet vitatkozni, mit árul el napjaink hardcore-járól, ha kategorikusan ki kell jelenteni róla, hogy létezik). A lemez, melynek borítóját és számlistáját odalent találjátok, „hemzsegni” fog a vendégszereplőktől, hallatja a korongon a hangját az H2O-s Toby Morse, Candace a Walls Of Yerichóból, és persze Scott Vogel se maradhatott ki a buliból. De hadd halljuk, hányan hiányoljátok JJ Peters-t a közreműködők kötelékéből?

madball

01. Intro
02. Hardcore Lives
03. The Balance
04. Doc Marten Stomp
05. DNA
06. True School (közr. Scott Vogel)
07. The Here And Now
08. Nothing To Me
09. My Armor (közr. Toby Morse)
10. Beacon Of Light
11. Born Strong (közr. Candace Puopolo)
12. Spirit
13. Mi Palabra
14. NBNC
15. For The Judged

Dalok még nincsenek, viszont a bónuszként a lemezre kerülő számokat meg tudjuk mutatni, az egyik a 2012-es EP-n is rajta volt:

A másik pedig már a legelső EP-n (és nagylemezen) is szerepelt, ezen a kiadványon pedig újramaszterelt formában kap majd helyet: