Jövőre is megrendezik a Rockmaraton Fesztivált

rockmaraton

Az idei, rekordhosszúságú Rockmaraton Fesztivált követően rengeteg kérdés merült fel mind a szervezők, mind a látogatók részéről, hogy vajon mi lesz a 27 éve működő rendezvény jövője. Mint azt többször megírtuk, hogy a Megadeth elmaradt koncertjét követően sajnos nehéz helyzetbe került került a fesztivál, és nem volt biztos, hogy 2017-ben újra ellátogathatunk az eseményre. Ma este azonban a szervezők közleményben tudatták az érdeklődőkkel, hogy jövőre is megrendezik a ‘maratont, és ezúttal július 11. és 16. között várnak minden érdeklődőt a dunaújvárosi Szalki-szigeten. Természetesen mi is nagyon örülünk a bejelentésnek, és izgatottan várjuk a fellépők névsorát. Hajrá Rockmaraton!

A szervezőség közleménye:

2017-ben is találkozunk!

Hónapok teltek el azóta, hogy túléltük a világtörténelem leghosszabb, legkeményebb és talán legnehezebb rockfesztiválját. A hosszú hallgatás alatt, a színfalak mögött végig azon dolgoztunk, hogy életben tarthassuk ezt a 27 éves legendát. Most végre boldogan és biztosan jelenthetjük: 2017. július 11-16. között ismét Dunaújvárosban, a Szalki-szigeten várja a Rockmaraton fesztivál hazánk legkirályabb közönségét!

Ahogyan ígértük, az elmaradt Megadeth koncert miatt is kárpótoljuk a regisztrált napijegyeseket: a 2017-es fesztivál egy tetszőleges napján ingyenesen vehetnek részt – a részletekről az érintetteket emailben tájékoztatjuk.

Ahogyan eddig, jövőre is érkezik Rockfater és persze a megszokott hangulat is garantált – mostantól folyamatosan jövünk friss infókkal, jövő héttől indul a jegyértékesítés és az első fellépők nevei is megérkeznek végre!

Az eseményt már addig is eléritek itt.