Jövőálló dalt adott ki a Keith Buckley-féle Many Eyes

Bemutatta harmadik dalát a Many Eyes, az ex-Every Time I Die-frontember Keith Buckley, valamint Charlie és Nick Bellmore (Jasta, Kingdom of Sorrow, Toxic Holocaust, stb.) zenekara. A Future Proof egyfajta utat jelképez a reménytelen állapotból a reménytelibe.

Ez a dal arról szól, hogy bíznod kell az ösztönös megérzéseidben, hogy a reménytelenség bizonyosságából a remény bizonytalanságába juthass. El kell szakadnunk a jelen fájdalmaitól, hogy elindulhassunk egy személyes ösvényen a felépülés felé. Ez az út pedig telis-tele van elképzelhetetlen szépségekkel, ami a minket körülvevő szeretettel lép igaz kapcsolatba.

Keith, megadnád a jógid számát? Nekem sem ártana egy kis diétás zen, pláne miután átrágtam magam a kommentszekción.

A viccet félretéve, a fiúk első lemeze is készülget, és a hónap végén útra is kelnek a legendás poszt-hardcore-zenekart, a Thursdayt kísérve, hogy végre élőben is megmutassák magukat – természetesen csak Amerikában. De ami késik nem múlik, és szerintem hamarosan az öreg kontinenst is beveszik. Amíg erre várunk, át lehet kukkantani a Kerrangre, akik most droppoltak egy olvasmányos bemutatkozós cikket a bandáról. Angolosok előnyben.