Jövő februárban visszatér Budapestre a Suffocation

Múlt héten még azt írtuk, hogy a jövő márciusi Cattle Decapitation-bulinál súlyosabb évindítót aligha lehet elképzelni, de hála az Emptiness Booking, az Avocado Booking és a Dürer Kert közbenjárásának, most korrigálhatjuk magunkat: február 5-én a már említett helyszínen lép fel ugyanis a technikás death metalban utazó Suffocation. A banda most novemberben adja ki 9. nagylemezét Hymns from the Apocrypha címmel, amire majd a szettjük nagy része is épülni fog, és már egy új szám is befutott róla.

A fullasztó ötös nem érkezik egyedül: velük tartanak még földijeik, az új énekessel nyomuló Enterprise Earth, a friss színtérkedvenc Sanguisugabogg, illetve behúzták még Új-Zélandról a slames brutal deathet játszó Organectomyt is, hazai részről pedig az As Karma Brings alapoz majd a korántsem lebegős estén.

A jegyek szeptember 15-én pénteken délelőtt 11 órától lesznek elérhetők, addig pedig lehet is jelölni az eseményt, illetve tanakodni, hogy melyik bulira érdemes inkább elszórni az egészségbiztosítást: erre vagy a barbás Cattle-re? Esetleg mindkettőre?