Jon Davis szerint a Korn új számai meggyőzőbbek, mint az előző album

Miközben Jon Davis a frissen megjelent szólólemezét turnéztatja, a Korn többi tagja nagyban dolgozik a zenekar 13. albumán, ami a tervek szerint jövőre fog megjelenni. Pár új számot már meg is mutattak az énekesnek, aki a Metal Hammernek elmondta, hogy az új cuccokat erősebbnek érzi, mint a legutóbbi The Serenity of Suffering lemezt:

Meghallgattam némi anyagot. Nagyon jó ötletek vannak, nagyon fasza groove-ok. Nem igazán fog összeállni addig, amíg el nem jutok addig, hogy összeragasszam a dolgokat és rájuk rakjam a vokálokat. De dolgoznak, különböző producerekkel, aztán megcsináljuk a lemezt és meglátjuk. Izgatott vagyok. Nem rossz, annyit tudok. Nem mondom azt, hogy „Ezen még dolgozzatok.” Ezek [az új számok] meggyőzőbbek, mint a Serenity of Suffering volt, szóval…

…szóval már megint egy olyan Korn-lemez készül, ami várhatóan sokkal jobb, nagyobb, súlyosabb, mindenebb lesz, mint az előző, amire pont ugyanezt mondták, meg az azelőtti, amire szintén pont ugyanezt mondták, és így tovább. Rendben, srácok, hát hajrá!