Jön az első Subscribe újrakevert kiadása bakeliten

2019-ben lesz egyrészt betölti huszadik életévét a Subscribe zenekar, másrészt pedig az 15 lesz az első nagylemezük, a Sanity Has Left the Building. Ennek örömére a srácok összeraktak egy különleges jubileumi kiadást a 2004-es debütáló anyagból, ami még az idei év végén meg is jelenik.

Az új kiadás egy 180 grammos dupla bakelitlemez, ami csak limitált számban lesz beszerezhető. Az anyag teljesen újrakevert hangzást kap, amit a banda gitárosa, Horváth Attila ütött össze a Supersize stúdióban az eredeti, 15 éves felvételekből. Ráadásul még egy bónuszdal is lesz: a Back Door című darabot anno a Sanity többi dalával együtt vették fel a srácok, de a lemezről végül lemaradt, mert nem tudtak megegyezni a szerkezetét illetően. Egyébként a dalnak egy korábbi demója a Youtube-on is elérhető:

A speckó kiadást már elő is lehet rendelni a banda weboldalán, és lesz ünnepélyes megjelenő esemény is, december 6-án a Robotban. A zenekar itatásán túl itt lehet majd először hallani és személyesen átvenni a kész cuccot. Az online megjelenés dátuma december 14.

A banda következő koncertje 2019. május 11-én lesz a Budapest Parkban, előttük az Apey & the Pea és a Turbo játszik.