Joey Jordison visszatérne a Slipknotba

afe4d2cb-56d3-4ae6-9d26-73b06c121c63

A Slipknot volt dobosa arról beszélt, hogy „kib*szott fantasztikus” lenne újra találkoznia a zenekarral és beszélnie velük egy reunionról. 

A dobost 2013-ban rúgták ki a Slipknotból, ami után mind ő, mind pedig a banda csendben maradt a távozás okairól, viszont – ahogy arról mi is tudósítottunk – a múlt héten végre megszólalt az ügyben, és részletesen elmesélte a Metal Hammer stábjának, hogy miképpen szenvedett meg a gerincvelő-gyulladásos rendellenességével. A betegsége olyan erős fájdalmakkal járt, hogy képtelen volt dobolni, és úgy kellett felcipelni őt az utolsó koncertjein is már a színpadra. Valamint annak ellenére, hogy dühös amiatt, ahogy a bandából kirúgták (egy egyszerű emaillel történt), Joey nem akarja kizárni, hogy visszatér a bandába, ha találkoznának személyesen és megbeszélnék.

Egy exkluzív interjúban a Metal Hammerrel a következőket mondta el: „Őszintén szólva, nem akarok dramatizálni, de ha szóba kerülne újra a közös zenélés, és hogy mit tennék, akkor azt mondanám, hogy találkozzunk. Csak látni akarom őket, megbeszélni, és újra érezni azt az energiát, amit akkor éreztünk, mint amikor rohadt fiatalok voltunk, éhesek a sikerre meg minden. Ők a testvéreim. Megölelnénk egymást, beszélgetnénk, és minden olyan dolgot csinálnánk, amit régen. Régen egész éjjel fent voltunk, és tervezgettük, hogy mi legyen. Pontosan ez az, ahogy szeretném csinálni most is. De ennek személyesen kellene megtörténnie. Ha így lenne, akkor az kib*szott fantasztikus lenne, de majd az idő fogja eldönteni, hogyan alakul.”

Kíváncsian várjuk, hogy Corey-ék mit szólnak az interjúhoz, illetve, hogy tennének-e lépéseket afelé, hogy Joey Jordison újra visszakerüljön a Slipknotba a bőrök mögé.