Jéghideg dallal vezeti fel tizedik lemezét az Immortal

A norvég black metal-legenda Immortal a tizedik lemezét készül kiadni, mely a Nuclear Blast kiadónál fog megjelenni május 26-án. A War Against All című albumot a gitáros/énekes Demonaz egyedül rakta össze, csak a felvételeknél segítettek neki session zenészek. Az anyag producere Arve Isdal volt, a munkálatok a Conclave & Earshot Studióban készültek Bergenben.

Az album címadó dalát, számlistáját, illetve Demonaz kommentárját alább már mutatjuk is:

A War Against All volt az első szám, amit ehhez az albumhoz írtam. Ez egy gyors szám, amelynek a riffjeit nagyrészt a Battles in the North dalai ihlették. A dalszöveg egy nyitódalhoz méltón az igazi Blashyrkh-beli csaták hangulatát idézi meg. Ezek a fagyos, nyers és gyors csatadalok jelentik a legtöbbet számomra. Soha nem fogom elfelejteni a kezdeti éveket, és soha nem fogok csalódást okozni a rajongóknak a tempó lassításával.

Annak ellenére, hogy stúdiómunka elengedhetetlen egy végső felvétel elkészültéhez, egyértelműen az írási folyamat a kedvenc részem. Még mindig ugyabban a régi hangulatban írom otthon a riffeket, a zenét, és a dalszövegeket. A black metal korai évei inspirálnak a legjobban. Hideg éjszakák az erdőben, a hegyekben a téli hold alatt. Ez az, ami életben tartja a szellemet, és ez minden zenénk alapja.

1. War Against All
2. Thunders of Darkness
3. Wargod
4. No Sun
5. Return to Cold
6. Nordlandihr
7. Immortal
8. Blashyrkh My Throne