Januárban jön az Of Mice & Men új lemeze

of mice & men

Bejelentette új lemezét az Of Mice & Men: a kaliforniai metalcore-banda ötödik albuma január 18-án jelenik meg Defy címmel, a Rise Records kiadásában. Ez lesz a csapat első anyaga, amelyen már nem a tavaly év végén egészségügyi okokból kilépett Austin Carlile énekel, helyette a banda eddigi basszer-énekese, Aaron Pauley vette át a fő frontember szerepét. Az új felállás már két új dalt is kihozott idén, most pedig a lemez bejelentése mellé alább itt a harmadik is, ami a Warzone címre hallgat. A pontos dallista az alábbi lesz:

Of-Mice-Men-Defy[1]

1. Defy
2. Instincts
3. Back to Me
4. Sunflower
5. Unbreakable
6. Vertigo
7. Money
8. How Will You Live
9. On the Inside
10. Warzone
11. Forever YDG’n
12. If We Were Ghosts

A Howard Benson által producerelt és Chris Lord-Alge által kevert lemezről a banda azt mondja, hogy elég kemény anyag lett:

Ez az új album megmutatja, hogy mennyire szerettünk volna visszatérni az agresszív, élő hangzáshoz, a Warzone pedig az album egyik legkeményebb dala. Mivel szeretünk a lehető leggyakrabban újdonságokat kiadni, pont adta magát, hogy most adjuk ki a dalt, mielőtt elindulunk a nagy őszi-téli EU-turnénkra az In Flames-szel és a Five Finger Death Punch-csal. Szóval tekerd fel, és bólogass!

Az említett turnét hozzánk legközelebb a bécsi Gasometerben lehet elkapni december 8-án.