Itt az új Wrong Side-lemez nyitószáma

wrong side

A budapesti Wrong Side zenekart aztán nem lehet fejetlen kapkodással vádolni. Lassan nyolc éve, hogy Knapp Osziék – akkor még Wrong Side of the Wall néven – kihozták az elnyűhetetlen első nagylemezüket, és habár időnként egy-egy falatnyi új hallgatnivalóval azért jelezték a közönségnek, hogy még mindig tolják a szekeret, de csak most, 2017 végére jutottak el odáig, hogy előálljanak a második rendes albummal.

Mostanra viszont már tényleg a célegyenesben van az anyag, aminek örömére a csapat ma reggel – röpke másfél évvel az első előzetes dal után – be is mutatott róla egy újabb számot. Az Ördögtől való című darab lesz az immár magyarul megszólaló Érdektelen istenek album nyitódala, igazi kérdés nélkül az ember arcába lépő darab, ugyanakkor több tartalom is van benne, mint amennyit elsőre megmutat magából. A banda törzsközönségnek egyébként már ismerős is lehet a dal, hiszen a srácok már több éve rendszeresen játsszák a koncerteken, ez viszont itt már a stúdiófelvétel, egy pofás szövegvideóval megtámogatva, alább lehet is csekkolni.

Maga az album az októberi  HammerWorld magazin CD-mellékleteként fog megjelenni, a lemezbemutató koncert pedig december 15-én lesz a Robotban, ahol a Wrong Side előtt az Uzipov is fellép.

wrong side - érdektelen istenek