Itt a The Browning legújabb elektro-rap-metalcore száma

Legutóbb akkor írtunk a The Browningról, mikor a kansasi bandának tavaly Olaszországban kifosztották a turnébuszát és elvitték az összes laptopjukat, merevlemezüket, hangszerüket meg mindenüket. A srácok azonban a csúnya érvágás ellenére sem adták fel, és mostanra össze is rakták a következő lemezüket, ami október 26-án jön ki a Spinefarmnál Geist címmel. Az első számot már lehet is hallgatni, a címe Carnage, van benne metalcore, EDM témázás, random rapverze Jake Hill jóvoltából, meg persze türhő breakdown a dal végén.

Jonny McBee énekes így nyiletkozott a lemezről és az új számról:

A Geist messze a legdinamikusabb hangzású lemezünk. Ezen vannak a legkeményebb és a legkönnyedebb zenék, amiket a The Browning valaha is írt. A Carnage egy kalapemelés a klasszikus hangzásunk előtt, de irtó intenzív módon, plusz egy feattel Jake Hilltől. Amikor a dalt írtam, egyetlen dolog volt a célom, hogy a lehető legenergikusabb és pörgősebb legyen.

A The Browninggal az a célom, hogy indusztriális-elektronikus rock-metált játsszunk. Tudtam, hogy ennél az új albumnál komoly változásra lesz szükség zeneileg, nem csak a hallgatók miatt, hanem magam miatt is. Ez a változás a vokálokból fakad. Három évet dolgoztam azon, hogy megtaláljam a megfelelő hangot, ami erős és dallamos, de közben nagyon súlyos és érzelmes is.