Ismét ránk szabadítja a világvégét az Integrity

integrity2017

Június 14-én jelenik meg az Integrity új nagylemeze, a Howling, for the Nightmare Shall Consume, amiről az oldalunk hasábjain már oly sokszor emlegetett kultikus hardcore-banda végre bemutatta az első dalt, I Am the Spell címmel. Az új anyagon Dwid Hellion alapító frontember mellett ezúttal főszerepet kapott többek között a Pulling Teeth-ből ismert Domenic Romero is, akinek feltűnése zenei előéletét figyelembe véve több mint biztató az új anyagra nézve. Az album felvételei a Baltimore-i Developing Nations Studióban történtek, a fantasztikus borítót pedig maga Hellion készítette. Mutatjuk is a számlistával együtt:

 

1. Fallen to Destroyintegrity howling
2. Blood Sermon
3. Hymn for the Children of the Black Flame
4. I Am the Spell
5. Die With Your Boots On
6. Serpent of the Crossroads
7. Unholy Salvation of Sabbatai Zevi
8. 7 Reece Mews
9. Burning Beneath the Devils Cross
10. String Up My Teeth
11. Howling, for the Nightmare Shall Consume
12. Viselle de Drac (digitális / deluxe vinyl bónusz)
13. Entartete Kunst (digitális / deluxe vinyl bónusz)
14. Deathly Fighter (digitális / deluxe vinyl bónusz)
15. The Perfect Silence (digitális bónusz)

Ha bárkinek bármiféle kétsége lett volna a lemez koncepciójával kapcsoltban, az vessen egy pillantást a zenekar által írt „kedvcsinálóra”, és máris minden világossá válik:

Az Armageddon végső napjait előre elmesélő Howling… pünkösdi rémálmok és vallásos romlottság megtestesülése, tűzzel és kénköves szentbeszédekkel és a pusztítás hullámaiban megfürdetett okkult próféciákkal megmunkálva.

Aki pedig a nyáron élőben is szeretne találkozni az apokaliptikus bandával, annak sajnos minimum Prágáig kell utaznia (június 11-én), mivel a mi környékünkön egyáltalán nem koncertezik a zenekar. De az új szám máris itt van: