Insane nyilatkozat: Oszi nélkül

Az Insane közleménye Oszkár kilépéséről:

Oszi – Insane, vége 8 év után:

Sokak most meg fognak lepődni, meg fognak rökönyödni, de valószínűleg mindenki azt kérdezi majd, hogy miért?
Hosszas beszélgetések, viták után az Insane zenekar (Laci, Berci, Norman, Érsi) és Oszi útjai elváltak. Sokakban felmerülhet, „hogy miért, meg hogyan?”, de kár lenne most oldalakon keresztül ezt taglalni. Sajnos nem tudtunk már együtt dolgozni és annak érdekében hozta meg Oszi a döntését, hogy az emberi kapcsolatok ne romoljanak tovább.
Szintén fontos dolog, hogy talán az Insane az egyik legtöbbet turnézó zenekar, ami azt jelenti, hogy sok időre vagyunk „összezárva”. Ez sok türelmet és figyelmességet igényel egymással szemben. Azonban ezt legtöbbször nagyon nehéz megvalósítani, illetve tolerálni egymás ügyes-bajos dolgait. Nekünk egymás közt ez már nagyon nem ment. Talán ha szemlélteni kellene a dolgokat, akkor az egyik fél ment jobbra a másik, pedig balra. Nehéz ezt pontosan úgy megfogalmazni, hogy mindenki átlássa, ezért nem is érdemes mélyebb részletekbe bocsátkozni.

Nyolc év közös élményei, turnék, mulatások után sajnos lezárult egy időszak, de nem adjuk fel, folytatjuk tovább rendületlenül!

A folytatásban még keményebben fogunk dolgozni, és szeretnénk, ha ugyanúgy kiállnátok mellettünk, mint eddig. A másik fő cél, pedig az, hogy Oszival ugyanúgy megtartsuk a későbbiekben a barátságot!

Oszi helyére, Molnár Bálint kerül, (eddig olyan zenekarokban énekelt, mint pl. a Lights Go Out és jelenleg van egy másik nagyon jó zenekara a Circleshine). Azon kívül, hogy egy rettenetesen jó énekes, régi cimborája is a zenekarnak, az elmúlt években rengeteget volt velünk. Reméljük, hogy innentől kezdve minden a legjobban fog alakulni!

Az új lemezt megpróbáljuk idén kihozni, de a tervezett időpont a fent említett okok miatt eltolódhat. Semmiképp nem szeretnénk elkapkodni sem a dalok megírását, sem a felvételeket.

Ami biztos, hogy hamarosan egy számot (Restart) házilag feldemózunk és felrakjuk a netre, már csak azért is, hogy valami újat hallhassatok tőlünk.

Az első koncert Bálinttal május végén Hollandiában lesz, az itthoni debütálása pedig június 21-én, Budapesten a Kultiplexben az [b]Ill Nino[b] előtt lesz látható/hallható.

www.insanemusic.hu
www.myspace.com/bandinsane