Insane hírcsomag

„Június 16-án jelenik meg az új Insane lemez Our Island Our Empire címmel. Aki eddig az időpontig előrendeli tőlünk, annak ajándék kitűzővel és matricával kedvezményes áron kipostázzuk a cd-t. Részletekért és infókért nem kell mást tennetek, csak egy e-mailt írni ide: ersek@insanemusic.hu . A myspace oldalunkon május óta meghallgatható egy dal, de június 4.-én egy újabb szerzeményt teszünk fel a hamarosan megjelenő lemezről.

Sok helyről hallottuk vissza, hogy elmaradnak a nyári koncertjeink, de ez nem igaz!
Annyi probléma merült fel, hogy egyik gitárosunk, Norman szilánkosra törte a kezét és nemrég egy komoly műtéten esett át. Ez persze sajnos azt jelenti, hogy egész szeptemberig nem állhat velünk színpadra, de helyette közeli barátunk Balogh Dani fog beugrani a koncertekre.
A nyári turnénk június 20.-án indul Miskolcon, és az ezt követő napon lesz egy hivatalos és ingyenes lemez-megjelenési koncertünk Budapesten a Pinceszínházban.
Bővebb infók hamarosan a weboldalunkon és a myspace oldalunkon fellelhetőek lesznek! Addig meg nézzétek meg a koncertdátumokat szintén, mert nyáron elég sokfelé találkozhattok majd velünk!

www.insanemusic.hu
www.myspace.com/bandinsane
http://www.myspace.com/theshadowsbooking