Ingyenes koncertsorozat a Tűzraktérben!

A Budapestrockandroll és Indie.hu szervezésében június 10-én új bulisorozat indul a Tűzraktérben, ahol a nyár során az ország legizgalmasabb hardcore, indie-rock, pop, elektro-pop vagy éppen metál – az egyetlen közös nevező a gitár – zenekarai adnak INGYENES koncertet.

Az első ilyen esten az indie szcéna vezető zenekara, az Amber Smith ad koncertet. A Poniklo Imre által vezetett együttes márciusban jelentette meg harmadik, rePRINT című nagylemezét a németországi Kalinkaland kiadó gondozásában, melyet itthon a CLS terjeszt. Az album első kislemezéhez, a Hello Sunhoz készült klip rendszeresen látható a magyar zenecsatornán.

A júniusi szombat estéken látható lesz még az Idoru, a Raina, a Panic Radio, valamint az Isten Háta Mögött. A koncertek után a buli az udvaron folytatódik, az állandóan változó, meghívott DJ-vendégek szettjei ugyanolyan sokszínűek, mint a zenekarok maguk: a Who-tól a Hellacopters-ig, a New Ordertől a Ladytronig, a Buzzcockstól az Arctic Monkeys-ig, a Strokes-tól a Franz Ferdinandig, a Led Zeppelintől a Wolfmotherig bármi megszólalhat. A június 24-én sorra kerülő Past Perfect partin pedig kimondottan a lezárt múlt, a hatvanas és a hetvenes évek zenéi mod, soul és rockzenéi kapnak főszerepet.

Június 10-én az Amber Smith koncertje után Miss Lucifer és Brandon (gumipop) cserélgetik a lemezeket.

Bővebb információ:

www.ambersmith.de
www.bprnr.com
www.indie.hu
www.gumipop.hu

Az első hónap programja:

június 10.
Amber Smith live, DJ Miss Lucifer, DJ Brandon

Június 17.
The Idoru live, DJ Jehova, DJ PaidinCigarettes

Június 24.
Raina, Panic Radio live, Past Perfect Party: DJ Gasman, DJ Nemere

Július 1.
Isten Háta Mögött live, Anti Brit League Party: DJ SonicShake, DJ Slint