Ill Nino: új kiadónál

Az Ill Nino új anyát talált. Míg nemrégiben még a metálkolosszus Roadrunner Records alatt alkottak, most már új kiadónál keresik a kenyerüket. A különválás oka a legújabb anyaguk nem-promotálása. Ám most a csapat a Cement Shoes/Universal kiadónál van.

„OK srácok, szeretnénk tisztázni, mi is történt most az Ill Nino háza táján. Hadd kezdjemm azzal, hogy a Roadrunner Recordssal történt szakításunk barátságos volt, és igazán hálásak vagyunk az együtt eltöltött öt kellemes évért.

Az One Nation Underground kiadása után, a lemezt hirdetve egy évig turnéztunk és rengeteg teltházas bulit játszottunk a világ minden részén. Ám három hónappal a lemez kiadása után még mindig nem éreztük, hogy annyira reklámozva lenne az anyag, mint az előző kettő. Így a managementünk segítségével végre elszakadhattunk tőlük.

Ez egy teljesen új kezdet nekünk, örömmel jelentjük be, hogy leszerződtünk a Cement Shoes / Universal kiadóval. A Cement Shoes Dan Catullo agyszüleménye, aki a Coming Home Studiost alapította (Marilyn Manson, Matchbox 20, Godsmack, Usher).”

Pillanatnyilag az Ill Nino Los Angelesben dolgozik az öt számos EP-jén, amin két új szám mellett helyet kap három feldolgozás is. A banda az EP munkálatai után sűrűn próbálni fog, hogy felkészüljön az európai turnéra, ami keretében eljut kis hazánkba is, a Sziget Fesztiválra.!