Igyál, kefélj, harcolj, szeress! – Tömör üzenet árad a Wargasm új slágeréből

Bemutatta legújabb dalát a brit Wargasm. A nu metal/elektropunk-duó legújabb agymenése a D.R.I.L.D.O. címet viseli, és nagyjából pont ennek megfelelő komolysággal is bír.

A Milkie Way és Sam Matlock alkotta formáció természetesen klippel is megtámogatta a dalt, amiből kiderül, hogy milyen az, amikor a nightclubban tartott koncerted felcseszi a nagydarab, kopasz főbérlő bácsi agyát olyannyira, hogy tökig felfegyverzett kommandóval érkezik rendet tenni. Természetesen a bulikázó „freakekkel” felszerelt srácokat sem kell félteni, így borítékolható a csapattól megszokott vérengzés. A dal nagy valószínűséggel a nyáron megjelenő Explicit: The Mixxxtape-en kap majd helyet, amit most már tényleg egy debüt nagylemez követ valamikor a nem túl távoli jövőben.

A Wargasmot tehát nem kell félteni, zajlik körülöttük az élet, és a nu metal „nagyjaitól” is folyamat kapják a támogatást: nemcsak a Limp Bizkitet kísérik jelenleg a tengerentúli turnéjuk során, illetve osztják meg velük a színpadon kívül a mikrofont is, de Jonathan Davis, a Korn feje egy nemrég kikerült kérdezz-felelek videóban szintén az ő nevüket válaszolta arra a kérdésre, hogy kiket hallgat szívesen a feltörekvő generáció bandái közül. Légy te is olyan, mint Jonathan: