Így énekli a Lorna Shore énekese a Chelsea Grin leghíresebb számát

2022 a feldolgozások és az újraértelmezések éve, ez már egészen biztos. E nem hivatalos széria legújabb vendége két, a maga pályáján kimagasló népszerűségnek örvendő zenész: Egyikőjük Will „Disznóvágás” Ramos, a Lorna Shore hörgőgépe, a másik pedig Nik Nocturnal internetes személyiség, metal YouTuber, Twitch streamer stb. több mint félmillió feliratkozóval és közel 80 ezer követővel. Ez a két jómadár összeállt, hogy új köntöst húzzanak egy megkerülhetetlen deathcore-klasszikusra: ez a Chelsea Grintől a Recreant. A dal eredetileg a Chelsea Grin 2008-as self-titled debütáló kislemezén kapott helyet, majd újravéve a 2010-es első nagylemezre, a Desolation of Edenre is felkerült.

Nik úgy kommentálta a kollaborációt, hogy imádja a 2000-es évek eleji deathcore/metalcore-számokat és szíve szerint mindet felújítaná és olyan hangzással látná el, amit megérdemelnek. Így hát neki is látott ennek, ehhez pedig keresve se talált volna jobb bűntársat, mint Ramos, akit a legőrültebb démoni zajgyárosnak nevez. Az elegyet ezenkívül az Ashtone Productions (Darko, Kingdom of Giants, Spite) keverte és maszterelte zúzós, modern köntösbe.

A párosnak ez nem az utolsó és nem is az első közösködése, az év elején együtt véleményezték a TikTok csekély, de annál kringyább metal szegmensét.