Idén tégy Cannibal Corpse-kifestőt a karácsonyfa alá!

Már jó pár cikkben foglalkoztunk itt a NuSkullon fura mörcsökkel, és a téma egyszerűen kimeríthetetlen, ugyanis mindig akad majd utánpótlás, amíg lesznek élénk fantáziájú zenészek a színtéren. A világ egyik legkedveltebb és legmegbízhatóbb death metal-zenekara, a Cannibal Corpse is beállt most a sorba, mégpedig nem is akármivel: egy kifestővel.

Úgy ám, Corpsegrinderék elmondhatják, hogy övüké a világ első színezője, ami szülői figyelmezetéssel érkezik. A könyvben egyébként feltűnik lényegében a banda összes, híresen erőszakos és véres borítója, amik mind egy ember nevéhez fűződnek: Vince Locke illusztrátoréhoz. A képregényrajzolóként is tevékenykedő művész büszke az elmúlt harminc év termésére és arra, hogy nem félt kísérletezni, ami tény és való, hogy meglátszik a CC vizuális életművén.

A könyv december elsejétől lesz elérhető világszerte – kivéve Németországban, ahol lényegében minden, a bandával kapcsolatos dolgot betiltanak. Ha metalos vagy, vagy metalosnak ajándékoznál, egész egyszerűen keresve se találsz ennél jobb cuccot a fa alá. És felettébb gazdaságos is a kiadvány: elég csak egy piros ceruzát mellékelni hozzá, és lényegében kész is a füzet háromnegyede.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cannibal Corpse (@cannibalcorpseofficial) által megosztott bejegyzés