Idén is tarol a Fishing on Orfű programja

foo

Már megszokhattuk, hogy a Fishing on Orfű minden évben színvonalas felhozatallal áll elő, emellett egy a kevés hazai nagyfesztivál közül, amely bőven enged teret az underground keményzenének. Sokak nagy örömére tegnap – a tavalyi koncertvideók mellé – kikerült a teljes 2018-as zenei program is, amit látva minden bizonnyal idén is az egyik legjobb fesztivál lesz.

2018-ban is olyan különleges külföldi előadók emelik a fesztivál színvonalát, mint a hazánkban nagy népszerűségnek örvendő Birds in Row, a világhírű The Subways, a cseh progrock-reménység Donnie Darko, a frontcsajos poszt-hardcore-ban utazó osztrák/angol Petrol Girls, ugyancsak Angliából a szintén frontcsajos Orchards és a punkrocker BlackWaters vagy a lengyel BelzebonG. És persze a hazai fellépők közt is bőven akad, mi fülnek és szemnek ingere: lesz Apey & the Pea, Téveszme, Stubborn, Petofi, The Southern Oracle, Kies, Haw, és ezt a listát is írhatnánk naphosszat.

Érdemes sietni a jegybeszerzéssel, ugyanis a bérletek kb. 90%-a már gazdára talált. A jegyinformációk és a teljes zenei program a honlapon, a Facebook-esemény itt található.

Hangolódásként pedig hallgassatok bele a nemzetközi zenekarokba: