Idén is szociális pályázatot hirdetett a Fekete Zaj

Ahogy az utóbbi években már hagyománnyá vált a Fekete Zajnál, idén is indult egy szociális pályázat, hogy azok is eljuthassanak a fesztiválra, akik egyébként az anyagi helyzetük miatt nem engedhetnék meg maguknak. A szervezők összesen 20 db egyszemélyes csomagot osztanak ki, amik magukba foglalnak a bérlet és a kempingjegy mellett napi 1 db ételkupont is. Jelentkezni augusztus 14-én déli 12 óráig lehet ezen az űrlapon, alább pedig idézzük a fesztivál erről szóló közleményét:

Drága Zajongók!

A ti támogatásotoknak köszönhetően idén is meghirdetjük a szociális pályázatunkat.

Ebben a rohamtempóban polarizálódó világban különösen fontosnak tartjuk a közösség szerepét, ezért nagyon örülünk annak, hogy a Fekete Zaj továbbra is tud olyan színtér lenni, ami nem csak a fesztiválról szól, hanem az őt alkotó emberekről. Örömmel látjuk az élőben és az online térben kialakuló diskurzust, ismeretségeket, barátságokat, ahol a különbözőségek ellenére mégis egymásra tudtok hangolódni. A közösség ereje átsegít sokakat a nehéz időszakokon, amelyből megint kijutott sokunknak az elmúlt évben, és többetek szintén nagy változások elé néz a közeljövőben.

Éppen ezért szeretnénk idén is segíteni azoknak, akik esetleg anyagi megfontolásból kényszerülnének otthonmaradásra. A közösségi támogatói akciónk keretén belüli felajánlásaitoknak hála idén már 20 db csomagot tudunk felajánlani, amely tartalmaz fejenként egy bérletet, kempingjegyet és napi egy ételkupont.

⚫ Jelentkezési határidő: 2022.08.14. ⚫

A jelentkezéseket bizalmasan kezeljük, a támogatottak listáját nem hozzuk nyilvánosságra.

A fesztivál zenei programjainak napi bontását itt lehet átnézni, de egyelőre csak az van meg, hogy ki melyik nap lép fel, a pontos időbeosztás még nincs kint. Emellett pedig idén is lesznek off programok is, például Borbás Robi (Grindesign) LÏDÉRC című kiállítása, aminek külön facebookos eseménye is van (ahogy egyébként már az egyes koncerteknek is).