Idén is összeáll a Superbutt egy meglepetés reunion koncertre

Tavaly májusban nagyjából egy évtized után először állt össze a Superbutt klasszikus felállása egy teltházas A38 hajós ünnep erejéig, ahol azt is elmondták, hogy a következő hasonló megmozdulás majd 2025-re, a zenekar alapításának 25. születésnapjára lesz várható. Aztán közben mégiscsak úgy alakult, hogy

idén is lesz egy Superbutt reunion buli, bár jóval kisebb volumenű, de legalább nem is kell rá sokat várni, csak most pénteken lemenni az Instantba.

Ahol egyébként az Ørdøg és az új albumát bemutató Sonic Bear Punch zenekarok tartanak egy közös bulit, de mivel a két banda tagságából már majdnem össze is jön a klasszikus ‘butt magja – leszámítva Szűcs Szabolcs gitárost, de ő meg pont a helyi hangmérnök -, így aztán adta magát, hogy legyen közös zenélés is. Mindezt a zenekar az alábbi poszttal tudatta:

Különösebben nagy feneket nem akarunk keríteni a dolognak, de ha már úgy alakult, hogy június 7-én, pénteken ez az öt ember mind ott lesz az Instantban (mert Béci a Sonic Bear Punchban dobol, Szabolcs meg a rezidens hangmérnök a helyen), és még próbálni is tudtunk párat, miért ne játszhatnánk egy titkos minikoncertet? Mindenki egyszerre egy helyen, a szett egyik felében Zolikával és Mikivel Ørdøg, a másikban Szabolccsal és Bécivel Superbutt. Családi találkozó, meg vagytok hívva.

Sőt, ha minden igaz, még némi FreshFabrik-nosztalgiázás is lesz majd, ha már Vörös András (Ørdøg, Superbutt) és Horváth István „Pityesz” (Sonic Bear Punch) abban a zenekarban is mindketten énekeltek anno.

Az este felvezető zenekara a Quantum Pony, további részletek az eseményben.