Idén is lesz Punk Rock Holiday Szlovéniában

prh
Kicsit sem túlzás azt állítani, hogy a Punk Rock Holiday a világon az egyik legszebb fesztivál. A szlovén Tolmin mellett elhelyezkedő erdős folyóparton megrendezett bulin öt napig az önfeledt szórakozás az úr a műfaj nagy neveivel, az élményt pedig tovább tetézi a gyönyörű környezet: hegyvidék, folyótorkolat, rengeteg fa és ezáltal árnyék is, valamint kristálytiszta víz.

Viszont az egészben mégis az a legjobb, hogy csak két színpad van: kora délután a folyóparti beach stage-en kezdődik a móka, majd kora este a nagyszínpadon folytatódik, ezáltal nem ütköznek a koncertek. Ráadásul nincs kordon a színpadok előtt, ami szabad utat biztosít a stagedive-olóknak. Ki találkozott már ekkora királysággal egy világhírű fesztiválon?!

A napokban végre lehullt a lepel az idei fellépőkről, amelyek között bőven akad ínyencség: lesz Bad Religion, Lagwagon, Mad Caddies, The Living End, Dog Eat Dog, Misconduct és még sorolhatnánk, de a feltörekvő bandák közül is lehet szemezgetni olyan neveket, mint az Escape Artists, a One Hidden Frame, az Almeida, vagy a hazánkban is megfordult Pink Flamingos, Rebuke és Dead Neck.

A további fellépők és infók megtalálhatók a fesztivál honlapján, Facebook-oldalán és fb-eseményében, jegyeket vásárolni pedig ide kattintva, illetve a „kisszínpados” zenekaroktól lehet.

punk rock holiday

punk rock holiday