Ice-T hergeli a népet az Alpha Wolf új klipjében

Ha követed az Alpha Wolfot a közösségi felületeken, akkor nem lehet olyan nagy meglepetés, hogy megérkezett a pár napja belengetett vadonatúj szám az ausztrál nu metalcore-osoktól, amiben nem kisebb név vendégeskedik, mint maga Ice-T, a Body Count frontembere. Az öreg „kopógyakó” mondjuk nem sokat tesz hozzá az egészhez, lényegében csak egy bridge-et köpdös fel, viszont mekkora pénisznövesztő lehet a szcénában, ha elmondhatod, hogy maga Ice-kibaszott-T featelt a dalodban… Ugye, hogy ugye?!

A Sucks 2 Suck videója, amit Jordan Phoenix (Story of the Year, Static, The Ride) rendezett, egy hamisítatlan középsulis tinihorror. Azonban ahelyett, hogy srácaink lennének a szegény, elnyomott gizdák, pont ellenkezőleg: ők a megátalkodott bullyk, akik szétszekálják a gyíkokat, hogy aztán rájuk szálljon az iskolai kabala, majd megannyi kergetőzés után egy nagy szkubidús leleplezés keretein belül lekerüljön róla a maszk, és kiderüljön, ki is fente a fogát zenészeinkre. Elképesztő izgalom, gigászi plot twistek, ha te sem bírod már idegekkel, katt a lejátszásra!

Pár órával a klippremier után pedig megjött az új album bejelentése is, eszerint a banda harmadik nagylemeze április 5-én érkezik a SharpTone és a Greyscale gondozásában. A címe Half Living Things, a borítót és a számlistát lásd a klip alatt.