Hongkongi deathcore-közreműködés az As Karma Brings gitárosával

A budapesti As Karma Brings és a nemrég új albummal jelentkező Hænesy zenekarok gitárosa, Sándor Henrik egy hongkongi énekessel közösen készített egy fejletépős deathcore-dalt. A Malefic Visions című szám, amelyet Henrik segített megírni, tulajdonképpen Mayr Khan énekes saját projektjének, a Dread Maw-nak készült, aminek egyben ez a debütáló dala is. A producer egyébiránt az a Simone Pietroforte (Divergent Studio) volt, aki többek között a Distant anyagait is keverte. Henrik az együttműködés hátteréről ezt mesélte:

2-3 hónapja egy hongkongi, (mint később kiderült) elég tehetséges vokalista arc keresett meg azzal, hogy ugyan kollaboljunk már egy dal erejéig. Elindult az ipar, felépítettük a dalstruktúrát, felvettem a gitárokat stb… Az általam szállított dalból szinte csak a tukkó Sándor-riffek/brékek maradtak meg, ugyanis a billentyűs/vonós szekció szinte teljesen átváltozott egy ügyes producer kezei nyomán, viszont egyáltalán nem bánom, mert háromszor jobb lett, mint az én verzióm volt.

A formációnak már készül az első EP-je, megjelenési időpont egyelőre nincs, viszont itt a bemutatkozó dal, ami egyébként a Slam Worldwide-on debütált.