Holnap premier előtti klipvetítést tart a Down for Whatever a Bem moziban

down-for-whatever

A Down for Whatever nevével már többször is találkozhattatok az oldalon, hiszen az együttes 2015 óta tartó pályafutása során már többször is jelentkezett egy-egy friss dallal. Legújabb felvételük, a „The Black March” azonban kiemelkedik az eddigi alkotásaik közül. A zenekar ezúttal Gundy Kristóf rendezővel, valamint Sinka Benedek operatőrrel dolgozott együtt az új videoklip forgatásán. A fiúk közös munkájából, zene iránti szenvedélyéből és elhivatottságából olyan, a zene- és filmművészetet tökéletesen ötvöző klip született, amely egyedülálló értéket képvisel a magyar zenei piacon. A forgatás és annak végeredménye nagyon fontos mérföldkő a zenekar életében, éppen ezért szeretnék megosztani mindezt rajongóikkal is.

A zenekar ezúton szeretne meghívni mindenkit a „The Black March” című dalhoz készült klip vasárnap megrendezésre kerülő, premier előtti vetítésére, ahol a moziélmény mellett lehetőség nyílik egy kötetlen beszélgetésre is az együttes és a stáb tagjaival. A jó hangulat és az ahhoz szükséges zenei aláfestés garantált, már csak ti hiányoztok!

Ha te is szeretnél részese lenni a „The Black March” által teremtett világnak, gyere el, és ünnepelj együtt a zenekarral!

Helyszín: Bem Mozi (1027 Budapest, Margit körút 5.)
Időpont: 2016.08.28. vasárnap 18:00

Az esemény linkje: https://www.facebook.com/events/1174160199272513/