Hírcsokor a stúdió vonzáskörzetéből

A bostoni metal/hardcore üdvöske Bury Your Dead befejezte az új nagylemez írását, és pár héten belül stúdióba is vonul, hogy a Victory Records égisze alatt mihamarább napvilágot is láthasson a várva-várt folytatás. Ha kíváncsi vagy bővebb információkra is, a srácok regéltek egy keveset turnézásról, a kiadóról, meg a riffírás csodáiról a MySpace-blogjuk keretein belül – és tényleg ez lesz a legjobb cuccuk, ugye.

A két év kimaradás után áprilisban hazánkba tévedő Darkest Hour márciusban vonul be a négy fal közé Brian McTernan (Circa Survive, Hot Water Music) segedelmével, hogy rögzítse a Deliver Us eddig cím nélküli folytatását. Aztán majd utólag meglátjuk, hogy Devin Townsend lecserélése milyen következményekhez vezet a brutalitását pár éve neoklasszikus virgákra cserélő gárdánál – még akkor is, ha az új logó kicsit visszakacsint a ‘Sadist Nation érájába.

És végül, de nem utolsósorban a jelenünktől legtávolabb eső újdonság: a tavaly és tavaly előtt egyaránt nálunk koncertező Converge májusra datálta új nagylemezének felvételét, melynek kiadása az év második felének végére várható. További érdekesség, hogy a hardcore-körökben nagy respektnek örvendő Kurt Ballou produceli a belga Rise And Fall új nagylemezét is, hiszen a srácok stúdiójában márciustól világít a piros gomb.