Heti videóadag

Akinek nem volt elég az új Deftones klip, most kielégítheti fékezhetetlen videónézési kényszerét.

Az első a Stone Sour új klipje, a Sillyworld című számhoz. Erre tessék!

Aztán van itt egy My Chemical Romance klip is, a beszédes című I Don't Love Youhoz. A videót Marc Webb rendezte, aki AFI és Incubus videókat is igazgatott már. A videó igen megnyerő látványvilágú, ajánlott mindenkinek!

<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/SO9Lj0T93Xk"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/SO9Lj0T93Xk" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

A következő videó főként a Burst kedvelőinek lesz szemet gyönyörködtető, még ha ilyen kis méretben is, de lám: The Immateria.

Végül pedig itt van egy nine inch nails videó, a Survivalism, amelyet ugyancsak egy pendriveon találtak meg a rajongók. A kampány folytatódik! A videó teljesen beleillik a fiktív, szürrealisztikus világba és hozza a megszokott nin-hangulatot is.

<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/yiE1d96oe3w"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/yiE1d96oe3w" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>