Heti újdonságok: Suicide Silence, Greg Puciato, Bleed from Within…

Minden héten a péntek az a nap, amikor a legtöbb új zene jelenik meg, ez pedig itt a heti válogatásunk a legfrissebb single dalokból és videoklipekből.

Suicide Silence egy B-oldalas dalt dobott ki, ami a februári Become the Hunter lemezről maradt le. A címe Overlord.

Greg Puciato (ex-Dillinger Escape Plan, The Black Queen stb.) bemutatta a második előzetest az új szólólemezéről, a nyáron megjelenő Child Soldier: Creator of Godról. A Deep Set című szám nagyjából olyan, mintha a With Teeth érás Nine Inch Nails találkozna valami nyers, húzós punkkal. A dalban minden hangszert Greg maga játszott fel, kivéve a dobot, azt Chris Hornbrook (Poison the Well) ütötte.

Bleed From Within egy karanténklippel együtt adta ki a legújabb számát, a Night Crossingot, amiben a Trivium frontembere, Matt Heafy gitárszólózik. A dal a május 29-én érkező Fracture albumon fog megjelenni.

A progmester Haken június 5-én adja ki a hatodik nagylemezét Virus címmel. Erről jött egy újabb előzetes dal, a Canary Yellow, egy először átlagosnak tűnő, de egy erős fordulatot tartogató játékfigurás klippel.

Szintén a progos, djentes vonalon mozog a pakisztáni Takatak, akik egy Voyager című dalt tettek közzé. A zenekarnak ez idén már a harmadik új dala a közelgő Acrophase lemezről, de pontos lemezmegjelenési dátum még nincs.

A King 810 tavaly januárban adta ki a legutóbbi albumát, a Suicide Kinget, de úgy tűnik, ők is már a folytatáson gondolkodnak. A márciusi Hellhounds után a Dukes már a második friss számuk. Az új lemezről egyelőre nincs hír.

Jesse Leach, a Killswitch Engage frontembere nem csak a főzenekarával adott ki egy új, jótékonysági kislemezt, hanem a régisulis hardcore punk side projectjével, a The Weaponnel is kihozott egy új dalt. Ennek a címe No Surrender.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The WeApon – No Surrender – You won’t get the best of me An undying spirit in me You won’t get the best of me I’ll give it till it bleeds No surrender! I’ll fight with my last breath Put my will to the test I’ll fight with my last breath Won’t stop until I m dead No surrender! Lines drawn in the sand The victory at hand Lines drawn in the sand You can not comprehend No surrender! Wont calm the anger in me My mind is set free Won’t get the best of me Protect the love in me No surrender! Drums recorded by Andy at @darkcitystudios Bass recorded by @the_josh at “Joshie’s U.R.R.C.C.(Underground Rock n Roll Command Center)” Vocals recorded by @jesse_d_leach at “The Void” Guitars recorded by Chris at ÆTHERIX Music Mixed by @christopherdrapeau at @aetherixmusic #theweaponnyc #theweapon #rebel #rebelmusic #music #punkrock #punk #hardcore #newmusic #quarantine #anarchy #freedom

THE WEAPON (@theweaponnyc) által megosztott bejegyzés,