Head: “Itt az idő a vallás halálára”

Az ex-Korn gitáros, Brian Welch (aka Head) új szólólemezt és egy önmagáról szóló dokumentumfilmet tervez. A lemez címe It's Time To See Religion Die, kiváncsian várjuk, miért pont ezt választotta a nemrég vallásos útra tért rockzenész, aki megtérése előtt nem utasította el a drogok és az alkohol élvezeteit sem.

A Washed by Blood címre keresztelt film rövid sztorija, hallgassátok:
"Egy férfi és egy kultúra leleplezése. Head egy többszörös platinával díjazott rockzenész, aki elvezet minket életének hullámvasútjára, mely ugyanúgy vezetett a hírnév és dicsőség magasságaiba, majd a pokol legmélyebb bugyraiba. Az út során az igazi férfi kibontakozott. Az apa, a költő, a zenész. Head egy gyerek hiszékenységével utazott át a materializmus szorító karmain. Megtapasztalta a legnagyobb magasságokat és a legmélyebb mélységeket, köztük drogfüggőség, romba dőlt kapcsolatok és megbukott apa-szerep. A saját sötét poklából egy rózsa virágzott… egy szellem… egy új erő…. Valaki aki a tehetségét most arra fordítja, hogy megmutassa az igazságot. Egy dokumentumfilm a zenész életéről, kombinálva zeneileg inspirált drámai helyzetekkel, amelyek különböző formában készültek, animációkkal vegyítve, interjúk a többi bandataggal és a barátaikkal.[…rizsa rizsa…]Ez egy ember története, egy ember utazása…. próféták által megjósolva és Isten által kijelölve."

Head nem csak ezekkel akarja megváltani a világot, a lemez és a film mellett kiad egy könyvet Head Home címen, van 12 kisfilmje és az egyik Baldwin gyerekkel közösen terveznek egy teljes "keresztény-merchandiset".