Hat év csend után jön az új Obituary, itt az első dal róla

The Wrong Time címmel érkezett egy új Obituary-dal, mindjárt klip formájában, és itt még nincs vége a jó hírnek. Hosszú szünet után érkezik floridai death metal-veteránok tizenegyedik, Dying of Everything című nagylemeze, egész pontosan január 13-án, a Relapse Records gondozásában. Az új anyag produceri munkálatait az együttes tagjai végezték, a súlyos riffek és az apokaliptikus atmoszféra azonnal vissza is repít minket a mocsaras floridai death metal jellegzetes világába.

A zenekar így kommentálta az új album hírét:

Nem is lehetnénk izgatottabbak, hogy végre kikerüljön ez az új lemez a rajongók kezébe. Első single-ként a The Wrong Time-ot választottuk, mivel ez egy hiteles ábrázolása annak a hangzásnak, stílusnak és érzésnek, amit a stúdióban kerestünk, és nagyszerű ízelítő abból, amit a Dying of Everythingtől várhattok.

A nemrég elhunyt Mariusz Lewandowski borítójával érkező lemez számlistája az alábbi lesz:

1. Barely Alive
2. The Wrong Time
3. Without a Conscience
4. War
5. Dying of Everything
6. My Will to Live
7. By the Dawn
8. Weaponize the Hate
9. Torn Apart
10. Be Warned

A zenekart élőben is el lehet majd csípni 2023. február 14-én az új Barba Negra Red Stage-ben, ahol a Trivium és a Heaven Shall Burn mellett még a Malevolence is erősíti az estét. Jegyek és további infók a hivatalos Facebook-eseményben.