Háromnegyed órás koncertfilmmel jelentkezett a Fit for an Autopsy

fitforanautopsy

A Fit for an Autopsy csapata az elég erős idei deathcore-felhozatal egyik legjobb albumát adta ki tavasszal The Great Collapse címmel. A New Jersey-i banda szerencsére itt nem állt meg, és a napokban egy háromnegyed órás koncertanyaggal jelentkezett, ami az album bemutató turnéján készült a vancouveri Rain City-ben. Az élő felvételeket egyrészt az idei lemez Rain City Deluxe Version nevű újrakiadásán lehet beszerezni, de a Youtube-on, illetve itt lejjebb az egész végig is nézhető.

A felvételről a csapat ezt mesélte:

Gyerekként mindig is szerettük az élő bootleg lemezeket és bónusz élő felvételeket a metállemezeken, és úgy tűnik, hogy a zenekarok mostanában nem adnak ki annyi élő anyagot, mint régebben. Mindenki modernül, kisimítottan szól, ezért úgy gondoltuk, hogy kihívás és jó buli is lenne kiadni egy nyersebb élő anyagot. A Rain City tökéletesen örökítette meg a bandát, és Will Putney keverése szintén hibátlan lett. Reméljük, élvezni fogjátok!

A bandát legközelebb február 25-én a Barba Negrában lehet elcsípni a Sepultura, az Obscura és a Goatwhore társaságában. A bulira a jegyeket kedd óta lehet kapni, további részletek a Facebookon.