Hármas split lemezt ad ki a Thy Art Is Murder, a Fit for an Autopsy és a Malevolence

Ha a címtől vagy az Eliran Kantor (megszámlálhatatlan mennyiségű banda artworkjének alkotója) által megálmodott borítótól nem érzed úgy, hogy felborítanál egy ZiL-130-as tehergépkocsit, akkor csekkold újra: igen, jól látod, közös split lemez kiadására készül áprilisban az ausztrál Thy Art Is Murder, az amerikai Fit for an Autopsy és az angol Malevolence. A cuccos április 7-én érkezik a srácok kiadójától, a Nuclear Blasttól, a címe pedig The Agression Sessions lesz. Ez voltaképp a 2016-os The Depression Sessions folytatásának is vehető, ahol a két deathcore-zenekar a The Acacia Strainnel közösködött.

A lemezen hat dal kap majd helyet, mindegyik bandától egy-egy saját szerzemény, illetve mindegyik készül nekünk egy feldolgozással is. Szerencsére van már dallistánk is, ami tartalmaz pár meglepetést:

1. Fit for an Autopsy – Hellions
2. Thy Art Is Murder – Until There Is No Longer
3. Malevolence – Waste of Myself
4. Fit for an Autopsy – Under a Serpent Sun (At the Gates)
5. Thy Art Is Murder – Hammer Smashed Face (Cannibal Corpse)
6. Malevolence – Left Outside Alone (Anastacia)

Oké, At the Gates meg Cannibal Corpse, tiszta sor, elvégre pattanásig feszülő tesztoszteron-túltengésre számíthatunk, de az, hogy a Malév’ bevállalt a végére egy Anastacia-feldolgozást, az egy hamisítatlan, vérbeli faszagyerek move. A lemez első darabja – és en bloc az első ízelítője -, a Hellions a FFAA-tól már meg is hallgatható. Will Putney-ék látszólag jóval nagyobb svunggal nyúltak vissza a korábbi cuccaikhoz, mint a legutolsó, helyenként gojirás lemezükhöz, ami egyáltalán nem baj, sőt, határozottan várjuk ezt az anyagot!